Hneď po kúpe som menil baterku keďže som nevedel v akom stave je tá predošlá a aj sa mi vybila asi po dvoch týždňoch. Zo začiatku som mal aj problémy s otáčkami. Po naštartovaní mi to neudržalo otáčky a hneď zdochlo, keď sa zahrial motor už bolo dobre ale aj na voľnobehu občas štrajkovali pri studenom motore. Diagnostika ukázala snímače vačky a kľuky plus lambda sondu. Menil som oba tie snímače (postupne po jednom), aj tak boli už dosť zle na tom keď mi ich chalan potom ukázal. Odvtedy sa autíčko snaží držať ich tam, kde treba.
No a nestihol som ho ani pofotiť a už sa mi stala menšia nehoda. Jej následky boli výmena: kapoty, blatníka, naraznika, podblatnika.
Neskôr vyzeralo asi takto

Asi pred mesiacom som menil tyče riadenia, manžety, čapy, silentbloky aj ložisko pravého náboja a aj peľový filter, ktorý bol poriadne zanesený a plný ihličia. Pred cca týždňom sa mi podarilo zohnať elektrón, keďže sa mi jeden kus zlomil na dvoch miestach a musel som zháňať len jeden kus.

Na začiatku decembra som zohnal aj RS nárazník, tak som dal na zatiaľ zbohom modrému predku

Keď som mal nárazník dole rovno som sa s ním trošku pohral a doplnil tam aj podsvietenie znaku plus masky

Medzi menšie doplnky patrí dokúpenie autokamery, výmena žiaroviek vo dverách za modré LED. Osvetlenie interiéru, kufra a ŠPZ som dal biele LED... Ešte ma tam čaká dooosť úprav, výmien a neviem čoho ešte, priebežne budem pridávať fotky a infošky